مشاور مدیریت و برنامه ریزی آموزش سازمانی

ما با کمک همدیگر بهترین راه حل های ممکن برای بهبود آموزشی را خواهیم یافت.

مشاور مدیریت و برنامه ریزی آموزش سازمانی

ما با کمک همدیگر بهترین راه حل های ممکن برای بهبود آموزشی را خواهیم یافت.

اسلایدر

مشاور مدیریت و برنامه ریزی آموزش سازمانی

برای موفقیت و ایجاد تحول در فرآیندهای آموزشی سازمان خود، مشورت با مشاوران خبره را در دستور کار خود قرار دهید.

تماس با ما >
مبلغ مورد نظر: تومان
پرداخت کننده :
ايميل پرداخت کننده :
موبایل پرداخت کننده :

پشتیبانی

تقویم شمسی

ابزار نظر سنجی

موضوعات
filesell

نظریه های آبراهام مازلو(سلسله مراتب نیاز ها)،داگلاس مک گریگور( Xو Y)و نظریه هرزبرگ (انگیزه- بهداشت) بیانگر رویکرد های روابط انسانی در ارتباطات سازمانی هستند و تأثیر شگرفی بر تفکر سازمانی در دوره زمانی اواخر دهه 1930 تا 1960 داشته اند.

ارتباط در سازمان هایی که از رویکرد روابط انسانی پیروی می کنند تفاوت بسیار زیادی با خصوصیات سازمان های سنتی دارد.

1- محتوای ارتباط : در سازمان های روابط انسانی،ارتباط مربوط به وظیفه( همانند سازمان های سنتی) هنوز وجود دارد؛ امّا همراه با ارتباطی است که سعی می کند کیفیت روابط انسانی درون سازمان و ارتباط برای حفظ روابط اجتماعی را حفظ کند.

2- مسیر جریان ارتباط:  همانند سازمان های سنتی، یک رویکرد روابط انسانی نیاز به جریان عمودی اطلاعات را حذف نمی کند. با این حال، رویکرد روابط انسانی خود را به جریان اطلا عات به این مسیر محدود نمی کند. در واقع ارتباط" افقی" در رویکرد روابط انسانی به شدت ترغیب می گردد.

3- کانال ارتباط: دررویکرد روابط انسانی،ارتباط رودر رو بیش از همه مورد توجه است. همان طور که اهداف سازمان از ثبت قوانین به برآورده کردن نیاز های انسانی تغییر می کند مفهوم حضور اجتماعی* برای در نظر گرفتن کانال های ارتباط اجتماعی در یک سازمان روابط اجتماعی مفید است.

4- سبک ارتباط: با توجه به این که سازمان های روابط انسانی بر سازمان های اجتماعی و ارضا ی نیاز های وابستگی تأکید دارند، ارتباط باید تا حدی غیر رسمی باشد.در واقع سازمان های روابط انسانی در تلاشند اختلافات طبقاتی بین مدیران و کارکنان را به دلیل ارضای نیاز های اجتماعی از میان بردارند.



* مفهوم حضور اجتماعی توسط" شرت" "ویلیامز" و" کرستی" به سال 1976 وضع شده و بیانگر انتقال محتوای احساسی و اجتماعی در مسیر کانال های ارتباطی گوناگون است

  • هادی رمضانیان فهندری

نظرات  (۳)

  • محمد وثوقمند
  • سلام دوست عزیز , حتما این کار را خواهم کرد ولی قبل از آن دنبال کد جاوایی هستم که پیوندههای مرتبط با موضوع وبلاگ و غیر مرتبط را جدا کند و در 2 تا پیوند مجزا قرار دهد , اگر شما این کد را دارید ممنون میشم در اختیارم قرار بدهید .ممنون.
    هادی جان سلام
    امر حضرتعالی اجرا گردید امیدوارم موفق باشید
  • صدای فاصله ها
  • هـ ر آمدنی را رفتنی است و هر رفتنی را آمدنی !!!
    به قول یکی از دوستان برای رفتن دلیلی است و برای بازگشت دوباره حجتی که دلیل رفتن را بی اعتبار کند .
    شروع مجدد صدای فاصله هایم روی سرویس دهنده بلاگفا پس از اعلام عدم وجود مشکلات گذشته اش که گویا با اضافه کردن سخت افزاهای جدید مرتفع گردیده ، را با یاد خداوند بی همتا آغاز می کنم .

    منتظر تشریف فرمایی شما هستم ....

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • تصویر ثابت

    Code Center